iPhone 6 gerucht #2

Het is bij Apple gebruikelijk om nieuwe producten altijd groots aan te kondigen, met veel flitsende beelden, een mooie quote en vooral opvallende specificaties van een nieuw toestel! Nu de iPhone 5S en 5C er zijn is het tijd om vooruit te blikken op het nieuwe model van Apple; de iPhone 6. Zoals Apple nieuwe producten groots presenteert, presenteert het internet vaak al ver van te voren uitgelekte specificaties en reviews van de nieuwe iPhone. Wat gaat de iPhone 6 ons bieden?

Hoewel er nog weinig bekend is over het nieuwe toestel van Apple, vinden we op internet al een aantal mogelijke verbeteringen. Allereerst zou de nieuwe iPhone voorzien zijn van een aantal nieuwe componenten, als een A7-processor, die de telefoon sneller en krachtiger in gebruik maakt. Naast de inhoud, zou ook het uiterlijk zijn veranderd. De oude variant van het scherm wordt vervangen door een IGZO-scherm, wat gemaakt wordt met indium-gallium-zinkochide. Deze stof geleidt elektriciteit beter dan het huidige silicium, wat de telefoon duurzamer maakt. Het gerucht gaat, dat de batterij door deze vernieuwde technologie tot tweeënhalf keer langer meegaat, dan bij de vorige versies.

Wat vanzelfsprekend ook niet ontbreekt, zijn de geruchten over een betere camera in de iPhone 6, van minimaal twaalf megapixels, een snellere connectie met draadloze netwerken en kleinere veranderingen in de software van Apple. Het internet kent een aantal zogenaamde productrenderings, waarin een toestel wordt getoond, op basis van de geruchten die nu de ronde doen. Of dit ook de definitieve versie laat zien is afwachten!

iPhone 6 Gerucht #1

Het eerste iPhone 6 gerucht is een feit. Nu we al een flinke periode hebben kunnen genieten van de iPhone 5 is het tijd om vooruit te blikken op de nieuwe versie in de reeks van Apple, wellicht de iPhone 6 of wordt het toch eerst een ́S- versie’; de iPhone 5S? Afgaande op de voorgaande versies in de iPhone-reeks, zou een iPhone 5S geen onlogische gedachte zijn, na de iPhone 3G, 3GS en de iPhone 4 en 4S. Vooralsnog is er weinig bekend gemaakt over de lancering van de iPhone 6, die (als we het productieschema van Apple bekijken) rond het najaar van 2013 verwacht wordt.

Ook andere details over de iPhone 6 zijn er nog vrijwel niet, echter doen een aantal geruchten al de ronde. Zo zou de iPhone 6 voorzien zijn van nieuwe componenten als een A7-processor. Daarnaast werd het vanaf eind 2012 mogelijk de nieuwe IGZO-schermen van Sharp in massaproductie te produceren, het is dan ook niet ondenkbaar, dat de nieuwe iPhone 6 van deze schermtechnologie is voorzien. Het IGZO-scherm is mede gemaakt met indium-gallium-zinkochide, wat elektriciteit beter geleidt dan het silicium, wat Apple nu gebruikt. Voordeel van deze nieuwe schermtechnologie is, dat de batterij van de iPhone tot tweeënhalf keer langer meegaat, als bij de vorige versies.

Zoals bij elke nieuwe versie van de iPhone, gaan er tevens geruchten, dat de iPhone 6 een verbeterde camera krijgt, in dit geval van 12 megapixels, en dat de connectie met draadloze netwerken sneller is geworden. Op het internet zijn diverse productrenderings te vinden van de iPhone 6, gebaseerd op geruchten rond het nieuwe toestel. Op de definitieve versie zullen we nog even moeten wachten!

Wij zullen u zeker 1x per maand blijven updaten met nieuwe geruchten.

Affiliate worden van iPhone6hoesje.nl

Na vele webshops te hebben gehad in het verleden (o.a. iPhone5Soplader.nl, iPhone5Sscreenprotector.nl & Lightningkabel.com) proberen wij onze webshop business naar een hoger level te tillen. Nog nooit hebben wij gewerkt met affiliates, dat zijn mensen die ons product verkopen aan consumenten waarbij zij een bepaalde fee pakken. Dit is vaak een vast bedrag per bestelling of een percentage van het totale bestellingsbedrag. Voordeel voor zogenaamde affiliates is dat deze mensen geen eigen voorraad hoeven te hebben en dat zij zelf geen orders hoeven in te pakken. Zij krijgen dus vrij gemakkelijk geld om klanten door te verwijzen.

Vroeger werkte wij met andere webshopsystemen maar sinds wij zijn aangesloten bij Ultrawebshop bestaat voor ons de mogelijkheid om affiliate marketing te gaan toepassen.Wij zijn een commercieel bedrijf en uiteindelijk gaat het er ons uiteraard om zoveel mogelijk hoesjes te verkopen. Daarom zijn wij tot een nieuw actieplan gekomen waarbij we hebben besloten om affiliates te belonen met 15% van de omzet. Om je aan te melden als affliate verwijzen wij je graag door naar onze affiliate pagina die je vind in het onderstaande footer menu.

Je kunt nu dus zelf beginnen het het starten van verkopen van iPhone 6 hoesjes! Voor vragen kan je contact opnemen.

iPhone 6 geruchten

De iPhone 6 is op het moment van schrijven (20 augustus 2013) nog niet eens aangekondigd. Sterker nog: de iPhone 5S is nog niet eens officieel aangekondigd. Toch kunnen we uit de geschiedenis afleiden dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de iPhone 6 zijn opmaking zal maken. Wij hebben er plezier in om die geruchten in de gaten te houden en delen die graag met potentiële lezers.

Uiteindelijk is het doel van deze website om iPhone 6 hoesjes te verkopen maar dat zal er voorlopig nog niet in zitten. Zolang er nog geen aankondiging is zijn er dus ook geen officiele afmetingen beschikbaar en tja.. Dan is het lastig om hoesjes te maken. Desalniettemin kunt u gerust langskomen op onze website om de geruchten af en toe te checken. Als u echt op zoek bent naar een iPhone 6 hoesje zouden wij u aanraden om even te wachten tot en met september 2014 om dan te retourneren naar dit web adres.

Wij trachten eens per twee weken een bericht te plaatsen met de laatste geruchten op het gebied van van de iPhone. Houd voor dergelijke geruchten deze pagina in de gaten.

Zelf inbreng voor een blogpost? Uw enthousiasme wordt zeer gewaardeerd! E-mail uw blogtekst tezamen met maximaal twee tekstlinks naar ons toe met behulp van het contactformulier.