iPhone 6 bumper

Een iPhone 6 bumper zorgt voor de optimale bescherming van je smartphone tegen het vallen. Het laten vallen van je nieuwe iPhone 6 kan een duur grapje zijn. De materialen waaruit je nieuwe telefoon vervaardigd is zijn duurzaam, maar helaas niet onbreekbaar. Als je net een nieuwe smartphone hebt dan is het natuurlijk zonde als deze beschadigd. Dankzij een bumper wordt de klap van het laten vallen van de smartphone opgevangen. De rubberen bumper zorgt ervoor dat de trilling geremd wordt zodat de smartphone zelf geen schade ondervind. Het is zo het ideale iPhone 6 hoesje om stoot en valschade zoveel mogelijk te voorkomen.

iPhone 6 bumper zorgt ervoor dat het design zichtbaar blijft.

Een iPhone 6 bumper valt alleen om de randen van je smartphone heen en creëert een soort opstaand randje. Dit randje zorgt ervoor dat het design van de smartphone zichtbaar blijft. Dit laatste is voor veel iPhone eigenaren een reden om geen hoesje te kopen. Zodra het design wegvalt is het hele ontwerp van Apple verdwenen. Je wilt natuurlijk je telefoon wel kunnen bewonderen. Het design blijft gelukkig zichtbaar met de speciale bumper. De achterzijde en de voorzijde blijft zichtbaar zodat er niets wordt afgedaan aan het uniek ontworpen design van de iPhone 6.

Combineer een iPhone 6 bumper met een screenprotector.

Het enige nadeel van een iPhone 6 bumper is dat de voorzijde en achterzijde niet beschermd is tegen krassen. Een paar sleutels in je tas stoppen met je nieuwe smartphone erbij zorgt al snel voor diepe krassen. Gelukkig wordt dit vakkundig opgelost met een screenprotector. Deze speciale bescherming zorgt voor een laagje om het glas en de achterzijde van je smartphone. Ieder krasje dat ontstaat wordt in de screenprotector gegraveerd. Bescherm je smartphone direct met een speciale screenprotector en voorkom vervelende krassen. Door dit te combineren met een iPhone 6 bumper ben je aan alle kanten verzekerd van een beschermde smartphone. Voorkom problemen met krassen, deuken en schade dankzij de handige bescherming met de bumper. Dit alles zonder af te doen aan het unieke design dat is ontworpen door Apple.