iPhone 6 screenprotector

iPhone 6 screenprotector draagt bij aan een beeldscherm zonder krassen. Natuurlijk wil niemand een kras over zijn nieuwe iPhone 6 heen. Je toestel heeft veel geld gekost en je wil niet dat deze in één keer beschadigd is. De iPhone 6 screenprotector maakt een soort beschermend laagje over je iPhone beeldscherm heen. Dit laagje zorgt ervoor dat je toestel beschermd is tegen krassen. Als er toch onverhoopt krassen ontstaan door bijvoorbeeld een verdwaalde bos autosleutels dan worden de krassen opgevangen door een screenprotector.

iPhone 6 screenprotector behoud het design van Apple.

Het nadeel van een hoesje om je smartphone is dat het design wegvalt. Natuurlijk wil je wel blijven genieten van het unieke design van je smartphone. De iPhone 6 screenprotector beschermd niet alleen je smartphone, maar behoud ook nog eens het design. Je kan zo blijven genieten van de prachtige vormgeving zonder dat er een hoesje omheen zit. Daarbij blijft je smartphone gewoon beschermd tegen schade van buitenaf. Een betere oplossing kan je natuurlijk niet bedenken voor je nieuwe smartphone. Ontdek nu zelf de mogelijkheden met je eigen smartphone en voeg een screenprotector toe aan het beeldscherm.

iPhone 6 screenprotector voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

De iPhone 6 Plus is voorzien van een extra groot beeldscherm, waardoor je berichtjes, foto’s en video’s nog beter kan bekijken. Het enige nadeel van een groot beeldscherm is dat het sneller beschadigd. Voor je het weet heb je een kras in het midden van je beeldscherm en dit wil je natuurlijk niet meemaken met je dure smartphone. Een iPhone 6 Plus kan net als een iPhone 6 gewoon beschermd worden met de speciale iPhone 6 screenprotector. De screenprotector wordt gewoon op maat geleverd zodat het pas bij het design van je nieuwe smartphone. Dankzij een passend design is de kans klein dat je smartphone vol met krassen zit. Bescherm je smartphone zoals het hoort met de iPhone 6 screenprotector. Zonder dat je design wordt aangepast en je smartphone eruit blijft zien zoals Apple het bedoelt heeft.